Om Oss

NORTHSIDE ARKITEKTUR – Din partner för en skräddarsydd upplevelse av skandinavisk design.

Välkommen till NSA, din följeslagare på resan mot en borg av skandinavisk designbriljans. Vi är baserade i Malmö, Sverige, och vi förmedlar den nordiska designens etos till den norra estetiken, skapar unika rum som speglar regionens unika nyanser.

Vi är passionerade om vårt kärnuppdrag: att skapa genomtänkta och inspirerande miljöer genom design och ritning. Allt vi gör är fokuserat på att designa och rita. Vår expertis sträcker sig över planritning, 3D-renderingsprojekt och 360 graders panoramavandringar. Vi är stolta över att vara arkitekter och inredningsdesigners som arbetar tillsammans med en gemensam målsättning.

Vår Designfamilj – Förenade i Strävan efter Nordisk Designexcellens

Vårt team består av erfarna arkitekter, kreativa inredningsdesigners och hållbarhetsexperter. Tillsammans formar vi rum som andas norra essensen och förmedlar en stark känsla av autenticitet. Vi är förenade i vår strävan efter designexcellens, och vi höjer nivån för interiördesignlandskapet.

a
78%
Planing
89%
Design
61%
Rendering

NORTHSIDE ARKITEKTUR – Ritningar som Berättar, Rum som Levandegör Nordisk Design

 

NSA – där varje ritning och design berättar en historia och där varje rum blir en levande manifestation av nordisk design. Upplev skönheten och funktionaliteten av skandinavisk estetik med oss.

Våra onlinebutiker för försäljning av 3D-modeller

 
TURBOSQUID

 

NorthsideARK

 
CGTRADER

 

Northsidearkitektur